W naszej Pracowni Umiejętności Życiowych, dzięki podarunkowi od Pana Łukasza w postaci wielkiego worka papryk, mogliśmy wczoraj ugotować typową jesienną potrawę – paprykę faszerowaną mięsem i ryżem.
Do tego francuski sos aioli, który ma w sobie mnóstwo czosnku. Pachniało pięknie!

14424735_1156187767752781_1723620999284873427_o

14445065_1156187714419453_7280245327378319107_o

14409530_1156187671086124_7152941707948440891_o

14379921_1156187717752786_7180029500784759467_o

14435293_1156187674419457_2189104235179749173_o

14372400_1156187774419447_436199466936960230_o

14424704_1156187817752776_7580921761485174786_o

14380038_1156187857752772_4003330641146616123_o

14380032_1156187921086099_4144988135829838203_o

14444620_1156187891086102_3272711329095918810_o